YEREL
Giriş Tarihi : 02-12-2025 14:12

Kadir Cansız son yolculuğuna uğurlandı, CHP’liler cenazeye katılmadı

Zonguldak’ın tanınan esnaflarından İskender Cansız’ın hayatını kaybeden babası Kadir Cansız son yolculuğuna uğurlandı. 

Kadir Cansız son yolculuğuna uğurlandı, CHP’liler cenazeye katılmadı

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) uzun yıllar yöneticilik yapan Selim Cansızoğlu’nun da yakın akrabası olan Kadir Cansız’ın acı haberi sevenlerine ve ailesine derin üzüntü yaşattı.
Merhumun cenazesi, Uzunmehmet Camisi’nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
Cenazeye İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü  Prof. Dr. Yücel Namal, polis teşkilatı ve yakınları katıldı.

CHP’Lİ İSİMLER CENAZEYE KATILMADI

CHP’li Selim Cansızoğlu’nun acı gününde partili arkadaşlarının törende yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile CHP İl Başkanı Devrim Dural başta olmak üzere hiçbir partilinin cenazeye katılmaması cenazeye katılanlar tarafından vefasızlık olarak yorumlandı.

EditörEEditörE