GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2024 17:28

Arife Günü Yoğunluğu: Alışveriş Var, Satış Düşük!

Zonguldak'ta Ramazan Bayramı'na bir gün kala kent merkezinde yoğunluk yaşandı.

Arife Günü Yoğunluğu: Alışveriş Var, Satış Düşük!

Zonguldak'ta Ramazan Bayramı'na bir gün kala kent merkezinde yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar bayramlık alışverişi için dükkanlara akın etti.

En çok ilgi gören ürünler şeker ve tatlılar oldu. Ancak esnaf, alım gücünün düşük olmasından dolayı satışların yeteri kadar olmadığını dile getirdi.

Yoğunluk Görüldü

Arife günü nedeniyle Zonguldak'ın kent merkezi adeta insan seliyle doldu. Vatandaşlar, bayram için gerekli alışverişlerini yapmak için dükkanlara akın etti. En çok ilgi gören ürünler arasında şeker, çikolata, lokum ve tatlılar yer aldı.

Alışveriş Var, Satış Düşük

Yoğunluğa rağmen esnaf, satışların yeteri kadar olmadığını dile getirdi. Esnaflar, bunun nedeninin alım gücünün düşük olması olduğunu savundu. Vatandaşların ise en ucuz ve en kaliteli ürünleri bulmak için adeta birbiriyle yarışırcasına alışveriş yaptığı gözlemlendi.

Bayram Heyecanı

Yaşanan yoğunluğa rağmen vatandaşlar, bayram heyecanını yaşıyordu. Birbirleriyle sohbet eden ve bayram planları yapan vatandaşlar, bu özel günün tadını çıkarmaya çalışıyordu.

Zonguldak'ta Arife günü yoğunluk yaşanmasına rağmen, alım gücünün düşük olması nedeniyle satışların yeteri kadar olmadığı görüldü. Esnaflar ve vatandaşlar, bayramın bereketli geçmesini diledi.

WebmasterWebmaster