GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-02-2024 14:06

‘Aday olamayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz’

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Aday olamayan arkadaşlarımız var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı yapmış hepsi bizim için kıymetlidir. Farklı yollara giden olabilir. Bunlar doğal şeylerdir” dedi.

‘Aday olamayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz’

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 

“Aday olamayan arkadaşlarımız var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı yapmış hepsi bizim için kıymetlidir. Farklı yollara giden olabilir. Bunlar doğal şeylerdir” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 

“10 Şubat Cumartesi günü Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Tarihi bir mitinge şahitlik ettik. Gelen herkese teşekkür ediyoruz. Valimize teşekkür ediyoruz. Çevrenin emniyeti hiç bir kaza olmadan mitingimizi bitirdik. Emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum. Özellikle gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür mitinge gelen kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Tarihe bir mitinge şahitlik ettik. Alanın hınca hınç dolması çok büyük bir miting gerçekleştirdik” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ ADAYLAR BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

Aday olamayan başkanlara teşekkür ettiklerini ifade eden Başkan Çağlayan, 

“Bu bir süreçtir. Ben aday adayı başvurusu yapan herkese teşekkür ediyorum. Aday belirlenirken bir kriterlere uygulamıştık. Gerek temayül gerek ilçe başkanları milletvekillerin kararlarının alınması. Bütün bunlar yapıldıktan sonra genel merkezimize kararımızı bildirdik. Adaylarımız belirlendi. Biz Zonguldak’ta ilkleri yaşadık. İlçe belediye başkanı ve belde belediye başkanlarımız mitingde açıklandı. Adaylarımız belirlendi. Aday olamayan arkadaşlarımız var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı yapmış hepsi bizim için kıymetlidir. Farklı yollara giden olabilir. Bunlar doğal şeylerdir”dedi.

WebmasterWebmaster