ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 02-04-2024 11:46

Zonguldak'ta Ev Yangını Panik Yarattı!

Zonguldak'ta Gümüşhane Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zonguldak'ta Ev Yangını Panik Yarattı!

Yangının Nedeni Bilinmiyor

Zonguldak'ta Gümüşhane Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Nedeni bilinmeyen yangında alevler kısa sürede tüm evi sardı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ev kullanılamaz hale geldi.

Polis yangının nedenini araştırıyor.

Yangının nedeni ile ilgili inceleme başlatan polis, ihmal olup olmadığını araştırıyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, yangın evin mutfak bölümünde başladı. Yangının çıkış nedeninin elektrik kontağı veya soba kaynaklı olabileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor.

Yangın paniğe neden oldu.

Yangın sırasında evde bulunanlar panikle evden dışarı çıktı. Çevrede toplanan vatandaşlar da itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Yangın söndürüldükten sonra ekipler evde soğutma çalışması yaptı.

Ev kullanılamaz hale geldi.

Yangında ev kullanılamaz hale geldi. Evde yaşayan aile, geçici olarak yakınlarının yanına yerleşti. Yetkililer, vatandaşlara evlerde soba ve elektrik tesisatlarını kontrol ettirmeleri konusunda uyarıda bulundu.

 

WebmasterWebmaster