EKONOMİ
Giriş Tarihi : 17-02-2024 12:53

″Zonguldak ve Essen arasındaki ekonomik ve sosyal iş birliği güçleniyor″

Zonguldak ve Almanya'nın Essen şehri arasındaki ekonomik ve sosyal iş birliği, düzenlenen bir ekonomi zirvesiyle daha da güçlendirilmek isteniyor.

″Zonguldak ve Essen arasındaki ekonomik ve sosyal iş birliği güçleniyor″

Zonguldak ve Almanya'nın Essen şehri arasındaki ekonomik ve sosyal birliği, düzenlenen bir ekonomi zirvesiyle daha da güçlendirilmek isteniyor. Zirveye bölge yöneticileri, akademik ve iş dünyası temsilcileri yoğun bir katılımla iştirak etti. Zirve, B2B etkinliklerini içererek iş birliğini geliştirme amacını taşıyor.

Bu önemli etkinlik için Zonguldak'ın ileri gelen yetkilileri, üniversite rektörü ve ticaret odası başkanları bir araya geldi. Ayrıca, ekonomi alanında faaliyet gösteren temsilciler ve esnaf birliklerinin başkanları da zirvede kendilerine yer buldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'na göre, Essen Belediye Başkanı'nın ev sahipliğini yaptığı bu konferans, karşılıklı fayda sağlayacak iş bağlantıları ve diyalogların geliştirilmesi açısından oldukça verimli geçti. Kurum temsilcileri, yakın gelecekte ortak bir proje üzerinde çalışma konusunda anlaşmaya vardılar.

Gerçekleştirilen etkinlik, Zonguldak ve Essen arasında sürdürülebilir ve karşılıklı ekonomik ilişkilerin kurulmasını hedeflemektedir. Bu ilişkiler, özellikle Avrupa yeşil mutabakatı açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, sürecin başlamasında ve bugüne kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür edildi. Bu tür ekonomik iş birlikleri, farklı coğrafyalardaki ticaretin desteklenmesi açısından kritik öneme sahip olup, bölgesel kalkınmaya katkı sağlama potansiyeline sahiptir.

#Zonguldak #Essen #ekonomizirvesi #işbirliği #ekonomi

WebmasterWebmaster