EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-02-2024 19:50

Zonguldak Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Türkiye Powerlifting Şampiyonası'nda Hakemlik Yaptı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğrencisi Murat İşcanoğlu, 5-10 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Türkiye Powerlifting (Güç Kaldırma) Şampiyonası'nda hakem olarak görev aldı.

Zonguldak Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Türkiye Powerlifting Şampiyonası'nda Hakemlik Yaptı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğrencisi Murat İşcanoğlu, 5-10 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Türkiye Powerlifting (Güç Kaldırma) Şampiyonası'nda hakem olarak görev aldı. Genç hakem, üniversite camiası içerisinde büyük bir başarıya imza attı. Fakültenin Dekan Vekili Prof. Dr. Hande Aydemir, İşcanoğlu'nun bu başarısını memnuniyetle karşıladı ve onu tebrik etti. Aydemir, gelecekteki çalışmalarında da İşcanoğlu'na başarılar diledi. Bu etkinlik, İşcanoğlu'nun akademik ve profesyonel gelişiminin yanı sıra spora olan ilgi ve katkısını da göstermektedir.

#Zonguldak #BülentEcevitÜniversitesi #TıpFakültesi #Muratİşcanoğlu #Powerlifting #GüçKaldırma #Şampiyona #Hakem #Üniversite #DekanVekili #HandeAydemir #Tebrik #Başarı #AkademikGelişim #ProfesyonelGelişim #Spor #İlgi #Katkı
 

WebmasterWebmaster