GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-01-2024 17:35

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli'deki zarar gören bölgeleri ziyaret etti

Zonguldak'ta yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. 19 Kasım'da meydana gelen şiddetli fırtına ve yoğun yağışların neden olduğu felaketin en çok etkilediği Kdz. Ereğli ilçesine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

Bozkurt, Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile birlikte, en çok etkilenen balıkçı esnafı ve Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Murat Toprak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretler sırasında hasarın boyutları ve onarım süreçleri hakkında bilgi paylaşıldı.

Milletvekili Bozkurt, hasar gören bölgelerdeki vatandaşlarla da görüşerek, devletin felaketin izlerini silmek ve sorunları hızlı bir şekilde çözmek için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca balıkçı esnafının taleplerini ve karşılaştıkları sorunları dinleyerek, gerekli desteğin sağlanması konusunda temaslar kurdu.

Zonguldak ve özellikle Kdz. Ereğli bölgesinde meydana gelen doğal afet sonrasında devlet ve ilgili kurumların hızla harekete geçtiği, zarar gören bölgelerin yaralarının sarılması için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

#Zonguldak #KdzEreğli #doğalafet #zarargörenbölgeler #SaffetBozkurt

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli'deki zarar gören bölgeleri ziyaret etti
WebmasterWebmaster