EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-02-2024 01:52

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Kahramanmaraş depremi için destek mesajı

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci yıl dönümü vesilesiyle Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bir mesaj yayınladı.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Kahramanmaraş depremi için destek mesajı

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci yıl dönümü vesilesiyle Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bir mesaj yayınladı. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, mesajında depremde yaşanan acıların ve fedakarlıkların unutulmamış olmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca depremzedelere olan dayanışmanın ve desteklerin devam ettiğini belirtti. Bozkan, eğitim camiasının böylesine zor zamanlarda bir arada hareket etmenin ve dayanışmanın önemine değindi. Ayrıca depremin etkilediği bölgelerde atılan adımlar hakkında bilgi vererek, yaraların sarılması için yapılan çalışmalardan bahsetti. Bozkan, unutulmaz felaketin yıldönümünde tüm vatandaşlara ve eğitim camiasına sağduyu ve birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Ayrıca depremde hayatını kaybedenlere ve mağdurlara saygı ve desteğini sunarak duygularını iletti.

#Zonguldak #İlMilliEğitimMüdürlüğü #ZonguldakEğitimCamiası #İlMilliEğitimMüdürü #OsmanBozkan #deprem #dayanışma #destek #yaralarıSarma #sağduyu #birlikteHareketEtme #hayatınıKaybedenler #mağdurlar #saygı #destek

WebmasterWebmaster