Yeni Parti Zonguldak İl Başkanlığı Ön Seçimini kazanarak göreve gelen Devrim Dural, tüm örgüte teşekkür ederek tarihi bir çağrıda bulundu: "Şimdi ayrışma değil, zorlukları göğüsleyerek milletin iktidarını hep birlikte kurma zamanıdır."
"Söz De Yetki De Karar Da Üyelerimizindir"
Seçim sürecini değerlendiren İl Başkanı Devrim Dural, partinin iç demokrasi anlayışına dikkat çekerek sandığa katkı sunan herkesi tebrik etti. Demokrasinin gücüne vurgu yapan Dural, yarışa katılan rakibini de unutmadı:
"Söz, yetki ve karar üyelerimizin anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz ön seçime katılarak demokrasimize güç veren ve bizleri bu onurlu göreve layık gören tüm örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sürece adaylaşarak büyük değer katan Sayın Turhan Oral’a da şükranlarımı sunuyorum."
"Omuz Omuza Verip İktidara Yürüyeceğiz"
Parti içi kırgınlıkların ve ayrışmaların geride kaldığını belirten Dural, mücadelenin ve kenetlenmenin önemini altını çizerek ifade etti. Yol haritalarını net sözlerle çizen çiçeği burnunda başkan, zorlukların gözlerini korkutmayacağını şu sözlerle dile getirdi:
"Gün ayrışma değil; güneşin peşinde, aydınlık yarınlar için durmaksızın çalışma zamanıdır. Şimdi birleşerek, uzlaşarak ve yoldaşça haysiyetli bir mücadele verme günüdür. Düşsek bile omuz omuza verip ayağa hep birlikte daha kuvvetli kalkacağız. Dikensiz gül bahçeleri beklemiyoruz; o dikenlerin üstüne basıp, onları kıra kıra iktidara yürüyeceğiz!"
"Yeni Hepimizin: Gelin Bu Yolu Birlikte Yürüyelim"
Açıklamasının son bölümünde Zonguldak halkına ve parti örgütüne genel bir çağrıda bulunan Devrim Dural, geleceğe dair umut dolu mesajlarla konuşmasını noktaladı:
"Şimdi YENİ’den umut, YENİ’den mücadele ve YENİ’den iktidar zamanıdır. Bu YENİ hepimizin. Gelin bu yolda hep birlikte yürüyelim, gelin milletin iktidarını omuz omuza birlikte kuralım!"



























