GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2023 13:12   Güncelleme : 21-02-2023 19:41

Uyuşturucuyla Mücadele Derneği’nden deprem bölgesine yardım

Merkezi Istanbulda bulunan Dünya uyuşturucu ile mücadele eğitim derneği (IST--DUMED) Genel Merkezî ve Batı Karadeniz Bölge Başkanlığı ile Zonguldak İl temsilciği tarafından deprem bölgelerine toplanan yardımların teslimatı yapıldı.

Uyuşturucuyla Mücadele Derneği’nden deprem bölgesine yardım

Genel  Başkanı Ismail   Karadağ , Başkan  yardımcısı  Erkan Aydın,   teşkilat  başkanı Arzu Civelek, batı Karedeniz  bölge  başkanı Hakan Çebi, Sinan Kargıdan ve Zonguldak   İl temsilcisi Münevver Ķüçukertunç   tarafından toplanıp bizzat deprem bölgelerine toplanan yardımların teslimatı yapıldı.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Dernegi Genel Başkanı İsmail Karadağ yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti;

“Ist   Dumex olarak tüm  il ve ilçe  başkanlarımizla  yardımlara  tüm  hızıyla  devam  ediyoruz.  Ülkece  içinde  bulunduğumuz, yaşadığımız  bu üzücü  süreçte   dernek  olarak elimizden  geldiğince depremzedelerimize  destek  olmaya ve yaraları  sarmaya  çalıştık, Gün  birlik olma zamanıdır. o ateş  hepimizin  içine  ocağına  düştü, Ist Dumed  olarak  yönetimimizle,  İl  ve İlçe  Başkanlarımizla   şehirlerimizde barınan  depremzede  kardeşlerimize  her   türlü  desteği ve gıda  yardımlarını  sağlamaya  devam  edecegiz,  ölenlerimize  Allahtan rahmet  yaralilarimiza  acil şifalar diliyoruz”dedi.


 

EditörEditör