EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-05-2024 15:07

Trafik Haftası Etkinlikleri Öğrencilerle Kutlandı!

Zonguldak'ta Trafik Haftası Etkinlikleri Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun katılımıyla Öğrencilerle Kutlandı!

Trafik Haftası Etkinlikleri Öğrencilerle Kutlandı!

Zonguldak'ta Trafik Haftası kapsamında ilkokul öğrencilerinin katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun da eşlik ettiği programda, yaya geçitlerinin önemi vurgulanırken, yolcu otobüslerinde de denetimler gerçekleştirildi.

 

Etkinliğe İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve TCSG 86 BOT Komutanı Hayrettin Selimoğlu da katıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada, trafik kazalarının önlenmesi için bilinçlendirmenin önemine değindi. Öğrencilere trafik kurallarını öğretmenin ve onları bilinçli hale getirmenin büyük önem taşıdığını ifade eden Hacıbektaşoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın trafik kurallarına uymalarını ve kazalardan uzak durmalarını istiyoruz" dedi.

Etkinlikler kapsamında öğrenciler, trafik kurallarıyla ilgili bilgi edinen oyunlar oynadı ve yaya geçitlerinin nasıl kullanılacağı konusunda bilgilendirildi. Vali Hacıbektaşoğlu da öğrencilerle birlikte yaya geçitinden geçerek örnek teşkil etti.

Programın son bölümünde ise Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet, yolcu otobüslerinde denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde sürücülere ve yolculara trafik kuralları hakkında bilgi verildi.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak'ta düzenlenen bu anlamlı program, trafik bilincini artırmaya ve kazaları önlemeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

WebmasterWebmaster