GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2024 14:10

Merkez Çarşısı Ne Zaman Yapılacak? Bekleyiş Sürerken Sorular Ardı Ardına Geliyor!

Zonguldak'ın kalbinde yer alan ve yıllar önce riskli yapı olduğu için yıkılan Merkez Çarşısı'nın inşaatı ile ilgili belirsizlik devam ediyor.

Merkez Çarşısı Ne Zaman Yapılacak? Bekleyiş Sürerken Sorular Ardı Ardına Geliyor!

Uzun süredir miting alanı ve otopark olarak kullanılan alanda hala bir çalışma başlamamış olması vatandaşları endişelendiriyor.

Alanın etrafı sadece araç giriş çıkışlarını engellemek amacıyla kapatılmışken, herhangi bir inşa faaliyetine dair bir işaret yok. Bu durum, Zonguldaklıların "Merkez Çarşısı ne zaman yapılacak?" sorusunu tekrar tekrar sormasına neden oluyor.

Vatandaşlar Tepkili:

Zonguldaklılar, şehrin en güzel yerlerinden biri olan Merkez Çarşısı'nın atıl bir şekilde durmasından rahatsız olduklarını dile getiriyor. Bir vatandaş, "Zonguldak'ın en güzel yeri atıl bir durumda duruyor. Hala neden bir çalışma yapılmadı anlamak mümkün değil. Önceden otopark olarak kullanıldı sonra miting alanı olarak kullanıldı. Şimdi etrafı kapatıldı. Burası ne olacak?" şeklinde tepkisini dile getiriyor.

İnşaat Ne Zaman Başlayacak?

Zonguldak Merkez Çarşısı'nın inşaatının ne zaman başlayacağıyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Yetkililerden bu konuda bir açıklama yapılması bekleniyor.

Zonguldaklılar, şehrin önemli simgelerinden biri olan Merkez Çarşısı'nın en kısa sürede yeniden inşa edilmesini ve şehre kazandırılmasını istiyor.

 

WebmasterWebmaster