GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-04-2026 11:47

Kozlu Kaymakamı Emekli Oldu

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece İçin Veda Programı Düzenlendi.

Kozlu Kaymakamı Emekli Oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde görev yapan Kaymakam Hüseyin Ece emekli olması dolayısıyla için veda programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli de katıldı.

Protokol Üyeleri ve Kurum Müdürleri Bir Araya Geldi

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece onuruna düzenlenen veda programında, protokol üyeleri ve kurum müdürleri bir araya geldi. Programda, Ece’nin görev süresi boyunca ilçeye sunduğu hizmetler ele alındı.

Hizmetleri İçin Teşekkür Edildi

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kaymakam Hüseyin Ece’nin Kozlu’ya önemli katkılar sunduğunu belirterek, görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başarı Dilekleri İletildi

Programda Karaveli, Kaymakam Ece’ye bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve başarı dileklerini iletti. Veda programı iyi dileklerle sona erdi.

Kozlu Kaymakamlığı'na kararname ile Yeni kaymakam atanması bekleniyor

EditörMEditörM