GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2024 19:53   Güncelleme : 03-04-2024 19:56

JTİ Sigaralarına 6 Lira Zam!

Yerel seçimlerin ardından zamlar peşi sıra gelmeye başladı.

JTİ Sigaralarına 6 Lira Zam!

Yerel seçimlerin ardından zamlar peşi sıra gelmeye başladı. Son olarak JTİ grubundan gelen zam haberi sigara tiryakilerini üzdü. JTİ'nin sigara fiyatlarına 6 lira zam yapacağı öğrenildi. Zamlı tarifenin sosyal medyada yayılmasının ardından vatandaşlar tepki göstermeye başladı. Zamlı tarifenin ne zaman yürürlüğe gireceği ise henüz belli değil.

Zamlı Fiyatlar Ne Zaman Uygulanacak?

JTİ tarafından yapılan resmi bir açıklama henüz gelmedi. Zamlı tarifenin ne zaman yürürlüğe gireceği ise merak konusu oldu. Tahminlere göre zamlı fiyatların önümüzdeki haftadan itibaren geçerli olması bekleniyor.

Sosyal Medyada Tepkiler

Zam haberinin sosyal medyada yayılmasının ardından vatandaşlar tepki göstermeye başladı. Birçok kullanıcı zamların artan enflasyona ve ekonomik krizin derinleşmesine bağladı. Bazı kullanıcılar ise sigarayı bırakmak için bu zammın bir fırsat olduğunu yorumladı.

JTİ'den Resmi Açıklama Bekleniyor

JTİ tarafından zam haberi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Zamlı tarifenin ne zaman yürürlüğe gireceği ve hangi markaları kapsayacağı ise resmi açıklamayla netlik kazanacak.

Sigara Fiyatları Ne Kadar Olacak?

WebmasterWebmaster