GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 12:19

Hafta Sonu asfalt başlıyor... Yeni Zonguldak yükleniyor...

Alan açıkladı, O yol hafta sonu asfalta kavuşuyor Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Acılık ve Soğuksu'da incelemelerde bulundu.

Hafta Sonu asfalt başlıyor... Yeni Zonguldak yükleniyor...

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk ile birlitke Acılık ve Soğuksu'da yapılan çalışmaları inceleyerek bilgiler aldı. 

Son dönemde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız veren başkan Alan çalışmaları yerinde inceledi. 

Acılık Soğuksu bağlantı hattı ve Soğuksu'da yapılan kaldırım kaplama ve alt yapı çalışmalarıni yerinde inceleyen Alan son durum hakkında bilgiler aldı. 

Çalışmaları değerlendiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Acılık-Soğuksu hattının Cumartesi Pazar günü asfaltlanacağının müjdesini verdi.

Halkın rahatı için çabaladıklarını ifade eden Alan, 

"Soğuksu Acılık hattının Cumartesi Pazar günü asfaltını yapacağız. Vatandaşımızıda inşallah trafikte rahatlatacağız. Soğuksu'da yapımı devam eden kaldırım çalışmalarımız var onları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızında bazı talepleri vardı onları değerlendirdik ekiplerimizle buradaki çalışmaları kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızı daha konforlu daha rahat şekilde yürüyebilmesi için en uygun ortamı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

 

WebmasterWebmaster