GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-12-2022 14:23

'Grizu faciasında yaralanan 4 madencinin 2’sine doku nakli yapıldı'

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı Hakan Yeşil, Amasra’da Grizu faciasında yaralanan ve İstanbul Çam ve Sakura Hastanesinde tedavi göre 4 madencinin 2’sine doku nakli yapıldığını açıkladı.

'Grizu faciasında yaralanan 4 madencinin 2’sine doku nakli yapıldı'

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)Başkanı Hakan Yeşil, 4 Aralık Madenciler günü kapsamında yapılan konferansta Amasra’da Grizu faciasında yaralanan ve İstanbul Çam ve Sakura Hastanesinde tedavi gören 4 madencinin durumunu açıkladı.

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)Başkanı Hakan Yeşil, “Ne yazıkki bu sene Madenciler günümüzü burug bir şekilde kutluyoruz. İlerki dönemlerde inşallah bu acıları yapamadan tekrar bu sıkıntıları yaşamadan daha eğlenceli şekilde kutlamak nasip olur. Hepinizin bildiği 14 Ekim’de Amasra TTK Müessesinde hayatlarını kaybeden maden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu zamana kadar hayatlarını kaybeden maden ve vatan şehitlerine allahtan rahmet diliyorum. 4 arkadaşımız İstanbul’da tedavi görüyor. 2 arkadaşımızın doku nakli tedavisi başladı. Onlarda inşallah en kısa zamanda iyileşir aramıza katılırlar. Onlara da allahtan şifa diliyorum. Süreci yakından takip ediyoruz”diye konuştu.

EditörEditör