GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 16:35

Gazetecilerden Suç Duyurusu!

Zonguldak’ta görev yapan gazeteciler, sosyal platform instagramdan faaliyet gösteren ve diğer basın kuruluşlarının haberleriyle yayın hayatını sürdüren ‘Zonguldak’ta neler oluyor’ sayfasının sahibi V.A. ve ekibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gazetecilerden Suç Duyurusu!

Zonguldak’ta görev yapan gazeteciler, sosyal platform instagramdan faaliyet gösteren ve diğer basın kuruluşlarının haberleriyle yayın hayatını sürdüren ‘Zonguldak’ta neler oluyor’ sayfasının sahibi V.A. ve ekibi hakkında suç duyurusunda bulundu

 

Zonguldak’ta farklı basın kuruluşlarının temsilcileri, sosyal platformda faaliyetini sürdüren V.A. ve ekibi hakkında ‘fikir hırsızlığı ve haksız kazanç elde etme’ gibi gerekçelerle suç duyurusunda bulundu. Kentte uzun yıllar gazetecilik yapan imtiyaz sahipleri, dernek başkanları ve yazı işleri müdürleri ile muhabirler, V.A. ve beraberindekilerin daha önce yaptıkları haberleri Zonguldak’ta neler oluyor sayfasında olduğunu gözlemledi. Yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından V.A.’ya uyarıda bulundu ancak; sayfa, fikir hırsızlığı yapmaya devam etti. Fikir hırsızlığının yapıldığı belirtildiğinde ise sayfa yetkilileri, olayı geçiştirerek üstünü kapatmaya çalıştı. 

Senelerdir süren olayın ardından Zonguldaklı gazeteciler bir araya gelerek Zonguldak Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

Gazeteciler, daha sonrada Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan’ı ziyaret etti.

 

WebmasterWebmaster