SPOR
Giriş Tarihi : 08-10-2023 18:08

Elmas galibiyete hasret kaldı!

TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak kömürspor ligin 7. Haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu ile kendi evinde 1-1 berabere kaldı.

Elmas galibiyete hasret kaldı!

TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 7. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz maçın 7. Dakikasında Ahmet Akyıldız ile öne geçen temsilcimiz 87. Dakika da Erdem Onur Beytaş’ın golüne engel olamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. 

“LİGDE GALİBİYETİMİZ YOK”

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor şuana kadar ligde bir maç BAY olmak üzere 5 maç oynadı. Bu 5 maçta ise kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 3 yenilgi 2 beraberlik alırken, 2 puanla 17. sırada yer aldı. Ayrıca temsilcimiz bu 5 maçta 1 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.  

“YÖNETİM İSTİFA SESLERİ YÜKSELDİ”

Sahadan beraberlikle ayrılan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu skorla kötü gidişata devam etti. Statta bazı taraftarlar futbolculara tepki gösterirken ortam bir anda gerildi. Yönetimden bazı isimler taraftarı sakin olmaya çağırdığı esnada skorun vermiş olduğu gerginlik ile taraftarlar yönetim istifa diye tezahürat gerçekleştirdi. Kısa süren gerginlik büyümeden kapandı. 

WebmasterWebmaster