GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 19:02

CHP Zonguldak İl Başkanlığı, Bölgedeki Pazar Sorunlarını Araştırıyor

CHP Zonguldak İl Başkanlığı, bölgedeki pazar sorunlarının çözümü için araştırmalar yapıyor. Zonguldak halkı, yüksek fiyatlar ve pazaryeri sorunlarından dolayı tepkilerini dile getiriyor. CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, Soğuksu mahallesindeki pazar yerinde esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Erdem, Pazarcılar Odası Başkanı ve yöneticileriyle kahvaltı yaparak güne başladı ve ardından pazardaki esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve diğer parti üyeleriyle gerçekleştirilen gezide, bölge halkının ekonomik sıkıntıları ele alındı. Vatandaşlar, pazar yerindeki otopark ve trafik yoğunluğu sorunlarına dikkat çekti ve Zonguldak Belediyesi'nin bu sorunlara pratik çözümler getirmesini talep etti.

Tahsin Erdem, empatik bir yaklaşım göstererek yaşanan sorunlara çözüm bulmak için ilgili taraflarla istişarelerde bulunacaklarını ve vatandaşların modern, güvenli, erişilebilir ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gereken adımları atacaklarını vurguladı. Ayrıca, Erdem, üretici ve köylü pazarlarını destekleyeceklerini ve büyük marketlere karşı pazar esnafına pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirterek, halkın uygun fiyatlarla kaliteli ürünler alabilmesi için çalışacaklarını dile getirdi.

Bu buluşmalar ve açıklamalar, CHP'nin yerel sorunlara yaklaşımını ve Zonguldak'taki ekonomik ve sosyal sorunları önemsediğini gösteriyor. Halkın yaşam kalitesini iyileştirecek bu tür girişimler, seçim stratejilerinin bir parçası olarak da değerlendiriliyor.

#CHP #Zonguldak #TahsinErdem #pazar #esnaf #halk #sorun #çözüm #seçim #strateji

CHP Zonguldak İl Başkanlığı, Bölgedeki Pazar Sorunlarını Araştırıyor
WebmasterWebmaster