GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-04-2024 17:09

Başkan Habiboğlu'ndan SMA Bağışı Tepkisi!

Zonguldak'ta Çiçekçilerden Tepki: "Kazanan Belediye Başkanlarına Çiçek Yerine SMA'lı Çocuklara Bağış" Çağrısına Tepki Gösterdiler.

Başkan Habiboğlu'ndan SMA Bağışı Tepkisi!

Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, sosyal medyada yapılan "kazanan belediye başkanlarına hayırlı olsun çiçeği yerine SMA'lı çocuklara bağış yapılsın" ifadelerine tepki gösterdi.

Habiboğlu, çiçekçilerin bu işten para kazandığını belirterek, bu açıklamayı yapanların bu zamana kadar ne kadar bağış yapmışlar şeklinde dikkat çekti.

Habiboğlu'nun açıklaması:

Türkiye'de yerel seçimler tamamlandı. Vatandaşlarda tüm belediye başkan adaylarına çağrıda bulunarak çiçek göndermek yerine Sma hastalarına bağışta bulunmasını istedi. Bu durumdan çiçekçi esnafımız rahatsız oldu. Bu esnaflarımızın bakmakla hükümlü olduğu aileleri var. Para kazandıkları zamanlarda özel günler. Doğal olarak esnafımız bu durumdan rahatsızlık yaşadı. Geçmiş dönemlerde bakanımız Zeki Çakan dönemindede çiçek gönderildi. Bu çiçekler toplanıp açık ihaleyle satışa sunularak elde edilen gelir bağış yapıldı. Yine aynı şey yapılabilir. Bugünden itibaren geriye dönük SMA hastalarını bağış yapan kişiler bizlere faturalarını göstersinler bizde bilelim.

Habiboğlu'nun açıklamasına çiçekçilerden de destek geldi.

Çiçekçiler, SMA'lı çocuklara yardım etmenin önemini anladıklarını ancak bu durumun kendilerini de zor durumda bıraktığını savundular.

Tartışma halen devam ediyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

WebmasterWebmaster