EKONOMİ
Giriş Tarihi : 22-04-2024 16:28

Altın 4 Bin 300 Lirayı Görecek!

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik Tahminini Yineledi

Altın 4 Bin 300 Lirayı Görecek!

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, daha önce yaptığı altın tahminlerini tutturmasıyla gündeme gelen isim, yeniden bir tahminde bulundu. Çelik, altının gram fiyatının yıl sonunda 4 bin 300 liraya ulaşacağını öngördü.

Çelik, daha önce 5 Ocak'ta yaptığı açıklamada, altının gram fiyatının 10 Nisan'da 2 bin 800 liraya ulaşacağını söylediğini ve bu tahminin bayram nedeniyle 1 hafta gecikmeyle gerçekleştiğini hatırlattı. Çelik, bugüne kadar tüm tahminlerinin doğru çıktığını ve yıl sonunda da altının gram fiyatının 4 bin 300 lirayı geçeceğini savundu.

Çelik, altın yatırımının dünyanın en kazançlı ve güvenilir yatırımı olduğunu vurguladı. Altının kolayca paraya çevrilebilmesinin de büyük bir avantaj olduğunu belirten Çelik, arsa ve daire gibi yatırımların aksine altının anında nakde çevrilebildiğini söyledi.

Çelik, altının külçe fiyatının bankalarda satılan fiyatlardan çok daha düşük olduğunu da kaydetti. Çelik, Kuyumcular Derneği'nde fiyat istikrarının sağlandığını ve altının anında nakde çevrilebildiğini de sözlerine ekledi.

WebmasterWebmaster