SPOR
Giriş Tarihi : 08-03-2024 22:09

1.Ligin kapısından döndüler! Başkan isyan etti

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, Sarıçam Belediye S.K 19-24 mağlup olarak 1.Ligin kapısından döndü.

1.Ligin kapısından döndüler! Başkan isyan etti

Hentbol Erkekler 2.Liginde başarılı bir sezon geçiren Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü 1.Lige yükselme play off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 

Play off müsabakasında bugün Sarıçam Belediye S.K karşılaşan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü karşılaşmayı 19-24 kaybederek elendi.

Müsabaka sonrasında Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu isyan etti.

Tıskaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü 2.Lig takımı olarak büyük bir heyecanla play-off yolculuğumuza başlamıştık. Bugün Adana Sarıçam Belediye S.K ile oynadığımız final maçımızı 19-24’lük skor ile malesef kaybettik. 1 yıldır ciddi bir emek sarfettik hedefimiz 1. lige çıkmak ve kentimize 35 yıl sonra bu gururu yaşatmaktı. Ne yazık ki Adana lobisine kaybettik. Merkez hakem kurulu Adanalı olması ve hakemlerin de bunun beraberinde taraf tutması ile haksız bir şekilde defalarca cezalar ile karşı karşıya geldik. Ciddi bir emek vardı ve karşılılığı bu olmamalıydı. Hakem heyetinin tarafsız olmasını ve emekleri ciddiye almamasını şiddetle kınıyorum. Her şeye rağmen mücadele veren teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Kendilerine başarılar dilerim” dedi.

 

WebmasterWebmaster