Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Enerji Bakanı ile verimli bir görüşme yaptı

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, şehrimizi ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

EKONOMİ - 08-02-2024 02:03

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Enerji Bakanı ile verimli bir görüşme yaptı

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, şehrimizi ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile verimli bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda, Zonguldak'ın özel sektör maden işletmeleriyle ilgili sorunları ve beklentileri Bakan'a aktarıldı. Yönetim Kurulu Başkanı, Enerji Bakanının üreticiler ve yatırımcılar tarafından olumlu karşılanan yaklaşımlarına dikkat çekerek, devletin ilgili birimleriyle iş birliğinin önemini vurguladı. Ayrıca, ilin yöneticileri ve Bakan'a, endüstriyel gelişime verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.

#Zonguldak #TicaretveSanayiOdası #MetinDemir #EnerjiBakanı #müşterekçalışma #sorunlar #beklentiler #yatırımcılar #işbirliği

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile gerçekleştirdikleri görüşmenin oldukça verimli geçtiğini açıkladı. Toplantıda, şehrin özel sektör maden işletmeleriyle ilgili sorunlar ve beklentiler Bakan'a iletilirken, Enerji Bakanının yaklaşımları üreticiler ve yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı. Demir, devletin ilgili birimleriyle işbirliğinin önemini vurgulayarak, ilin yöneticileri ve Bakan'a endüstriyel gelişime verdikleri destek için teşekkür etti.

#Zonguldak #TicaretveSanayiOdası #MetinDemir #EnerjiBakanı #verimli #sorunvealımlar #yatırımcılar #işbirliği #teşekkür

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile yaptığı görüşmede, Zonguldak'ın özel sektör maden işletmeleriyle ilgili sorunları ve beklentileri Bakan'a ilettiklerini söyledi. Demir, Enerji Bakanının yaklaşımlarının üreticiler ve yatırımcılar tarafından olumlu karşılandığına dikkat çekerek, devletin ilgili birimleriyle işbirliğinin nekadar önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, ilin yöneticileri ve Bakan'a, endüstriyel gelişime verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

#Zonguldak #TicaretveSanayiOdası #MetinDemir #EnerjiBakanı #sorunlar #beklentiler #üreticiler #yatırımcılar #işbirliği #teşekkür
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak Halk Pazarında Fiyatlar Düştü!

Zonguldak Halk Pazarında Fiyatlar Düştü!

18-05-2024 - EKONOMİ

Zonguldak'ta Et Fiyatları Altın Fiyatına Yaklaştı!

Zonguldak'ta Et Fiyatları Altın Fiyatına Yaklaştı!

17-05-2024 - EKONOMİ