Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nden Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'na Ziyaret

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çolakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete ZGC Başkan Yardımcıları Ercan Demir ve Seçkin Kırarslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Darakcı da katıldı. Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de gerçekleşen buluşmada, kentin sorunları Milletvekili Çolakoğlu’na iletildi.

GÜNCEL - 09-10-2025 14:46

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nden Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'na Ziyaret

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çolakoğlu’nu ziyaret etti. 

Ziyarete ZGC Başkan Yardımcıları Ercan Demir ve Seçkin Kırarslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Darakcı da katıldı. Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de gerçekleşen buluşmada, kentin sorunları Milletvekili Çolakoğlu’na iletildi. 

Gazeteciler Cemiyeti olarak kentte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verilirken vekil Çolakoğlu’ndan yardım ve destek istenildi. Projelerin başka örneklerinin gösterildiği ve hayata ne zaman geçeceği konusunda tarih verilirken projelerin önemli adımlar atıldı. 

Milletvekili Çolakoğlu, gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak’a kamusal hizmette bulunan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin bu konuda önemli işler yaptığını ve yapmasını planladığı projeler hakkında da gerekli destekleri vereceklerini söyledi. Bazı konularda yol gösteren Çolakoğlu, AK Parti Teşkilatlarıyla alakalı da önemli bilgiler verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Altun’dan Özel Kardeşlere Sevgi Dolu Kahvaltı, Doğum Günü Sürprizi!

Başkan Altun’dan Özel Kardeşlere Sevgi Dolu Kahvaltı, Doğum Günü Sürprizi!

09-10-2025 - GÜNCEL

Kapadokya Onur Ödülleri: Başvuru ve Öneri Süreci Başladı

Kapadokya Onur Ödülleri: Başvuru ve Öneri Süreci Başladı

09-10-2025 - GÜNCEL