Zonguldak Çevre Yolu İçin İki Yeni Üst Geçit Projesi Başladı

Zonguldak Çevre yolunda trafik kazalarını önlemek amacıyla iki yaya üst geçit yapımı çalışmaları başlatıldı.

GÜNCEL - 11-08-2025 14:51

Zonguldak Çevre Yolu İçin İki Yeni Üst Geçit Projesi Başladı
Advert

Zonguldak’ta, Fevkani Köprüsü’nün yıkılmasının ardından çevre yolunda artan ölümlü trafik kazalarına karşı önemli bir adım atıldı. 

Kent merkezindeki Uğur Mumcu Kavşağı ile çevre yolunda, yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla iki yeni üst geçidin inşasına başlandı.

Zonguldak Valiliği’nin talimatıyla, Karayolları ekipleri çevre yolunda bulunan Kapuz Dolmuş durakları ile Asma tarafına iki üst geçit yapımı için çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta Kapuz Dolmuş durakları mevkiinde üst geçidin ayakları için açılan temel kuyusuna vidalar takılarak betonlama yapıldı. Şimdi Asma tarafındaki üst geçidin temel inşaatı tamamlanıyor; vidalama işlemi bitince betonlama aşamasına geçilecek.

Her iki üst geçidin temel çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Ardından monte edilerek Zonguldak kent merkezinde yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlayacak modern üst geçitler hizmete sunulacak. Projenin, kentte trafik güvenliğini artırarak can kayıplarını önlemesi bekleniyor.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Merve Arslan Tek Aday Olarak Sandığa Gitti

Merve Arslan Tek Aday Olarak Sandığa Gitti

26-09-2026 - GÜNCEL

Kilimli Balıkçı Barınağının Yolu Asfaltlandı 

Kilimli Balıkçı Barınağının Yolu Asfaltlandı 

26-09-2026 - GÜNCEL