Ziraat Bankası Yetkililerinden ZTSO’ya Ziyaret

Ziraat Bankası Zonguldak Bölge Başkanı Arif Baştuğ ve Zonguldak Şube Müdürü İlknur Özdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret etti.

GÜNCEL - 25-03-2026 13:15

 Ziraat Bankası Yetkililerinden ZTSO’ya Ziyaret
Advert

Ziyaret sırasında Demir, dünyasının mevcut durumu, üyelerin finansmana erişim süreçleri ve il ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak iş birliği imkanları üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti. Görüşmede, üretim, yatırım ve istihdamın sürdürülebilir şekilde artırılabilmesi için bankacılık sektörü ile iş dünyası arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.

Kurumlar Arası İş Birliği Öncelik 
Olmaya Devam Edecek

Demir, Zonguldak’ın sahip olduğu potansiyeli daha etkin kullanabilmek adına kurumlar arası iş birliğini her zaman öncelikli gördüklerini ifade ederek, üyelerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı çalışmaların sürdürüleceğini dile getirdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Baştuğ ve Özdemir’e teşekkür eden Demir, iş dünyası ile finans sektörü arasındaki güçlü bağların ilin ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türkiye Enerjide Bağımsızlığa Doğru: Bakan Bayraktar Son Gelişmeleri açıkladı

Türkiye Enerjide Bağımsızlığa Doğru: Bakan Bayraktar Son Gelişmeleri açıkladı

25-03-2026 - GÜNCEL

Ereğli’den İş İnsanlarından İyi Parti Zonguldak İl Başkanına Ziyaret

Ereğli’den İş İnsanlarından İyi Parti Zonguldak İl Başkanına Ziyaret

25-03-2026 - GÜNCEL