Vali Yardımcısı Balcı'dan Gazetecilere Önemli Mesaj: "Basın Görevi Kamu Niteliğindedir"

Zonguldak Gazeteciler Cemiyet (ZGC) ziyaret eden Vali yardımcısı Muammer Balcı, “Gazetecilik insanları haberdar etmek çok önemli bir görev. Gazetecilik kamu görevi niteliğindekidir” dedi.

GÜNCEL - 09-05-2024 16:54

Vali Yardımcısı Balcı'dan Gazetecilere Önemli Mesaj:

Zonguldak’a atıldığı günden itibaren başarıları İle dikkat çeken Zonguldak vali yardımcısı Muammer Balcı, Önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Vali yardımcısı Muammer Balcı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyet (ZGC) ziyaret ederek gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

Vali yardımcısı Muammer Balcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ZGC Başkanı Derya Akbıyık,

Bugün Vali Yardımcımız Muhammer Balcı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’mizi ziyaret etti. Sayın Valim aynı zamanda Zonguldak'lı olması nedeniyle biz kendisini ziyaret etmiştik. Hayırlı Olsun demiştik. Bartınlı olması bizler için önemli ve değerli buranın insanı. Sayın Vali Yardımcımızın birçok çalışmalarını da biliyoruz. Zonguldak'ta görev yapıyor. Biliyorum ki inşallah çok başarılı çalışmalara imza atacaktır Zonguldak Gazeteciler Çevresi'ni ben ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Ve başarılar diliyorum. Bundan sonra da sıklıkla da görüşmek dileğiyle” dedi

VALİ YARDIMCISI BALCI: BASIN GÖREVİMİZİ YAPMAMIZA YARDIMCI ILUYOR 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Muammer Balcı, “Ben Zonguldak’a geleli yaklaşık altı ay oldu. Şimdi buyurduğunuz gibi bölge insanıyız, bölge çocuğuyuz. Bölgede Kastamonu'da görev yaptım yaklaşık sekiz yıl. Yaklaşık otuzuncu yılını çalışıyorum. Otuzuncu yılda memleketime gelmiş olmaktan da mutluluk duyuyorum. Elbette insanları haberdar etmek önemli gazetecilik açısından bir kamu niteliğindedir. Kamu görevi niteliğindedir. arkadaşlarımız canla başla bu görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Gazetecilik önemli bir görevdir. arkadaşlarımıza bu uğurda çalışan emekçi arkadaşlarımızı, kardeşlerimize de başarılar diliyoruz. Görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Bizlerin de görevlerimizi yapmamıza yardımcı olurlar, destek olurlar” dedi. 

Görev alanıyla ilgili bilgi Valı yardımcısı Muammer Balcı, “Zonguldak'ta daha çok güvenlik ve asayiş hizmetleri ile ilgili dairelere bakıyoruz. Bunun dışında Ulaştırma Bakanlığı, Limanlar, Karayolları, Tarım ve Orman Bakanlığı kuruluşları, tarım teşkilatı ve orman teşkilatı ayrı ayrı bizim bünyemizde. Çalışma Bakanlığı, İŞKUR çalışma kuruluşları, Sosyal Güvenlik Kurumu bizim görev alanımız içinde bulunuyor” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak'ta Tarak Gemisi Tam Gaz Çalışıyor! Sahil Şeridi Temizleniyor!

Zonguldak'ta Tarak Gemisi Tam Gaz Çalışıyor! Sahil Şeridi Temizleniyor!

20-05-2024 - GÜNCEL

PTT'den Müjdeli Haber!

PTT'den Müjdeli Haber!

20-05-2024 - GÜNCEL