Vali Koltuğunda Bir Çocuk: Ilgın Irmak İnce, 23 Nisan'da Zonguldak Valisi Oldu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Zonguldak'ta da tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL - 23-04-2024 12:36

Vali Koltuğunda Bir Çocuk: Ilgın Irmak İnce, 23 Nisan'da Zonguldak Valisi Oldu!
Advert

Bu özel günde, Dilaver İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Ilgın Irmak İnce, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun koltuğuna oturarak bir günlüğüne Zonguldak Valisi oldu. 

Valilik makamında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliğe Okul Müdürü Hacer Sağlam, Öğretmen Leyla Kubur, Aziz Çınar Bezir (4/B sınıfı) ve Rüzgar Ege Tüysüz (4/A sınıfı) öğrencileri de katıldı. 

Ilgın Irmak İnce, bir günlüğüne Vali olarak Zonguldak'a dair istek ve dileklerini dile getirdi. Vali Hacıbektaşoğlu ise Ilgın Irmak İnce'ye bu özel deneyim için teşekkür ederek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

23 Nisan kutlamaları kapsamında Zonguldak'ta Vali koltuğuna oturan Ilgın Irmak İnce'nin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. 

Bu anlamlı etkinlik, 23 Nisan ruhunu yaşatarak geleceğin nesillerine ilham kaynağı oldu.

 

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan vekili Bahadır‘dan ZGC ziyaret

Başkan vekili Bahadır‘dan ZGC ziyaret

09-09-2026 - GÜNCEL

Valilikte Kilimli Zilrvesi

Valilikte Kilimli Zilrvesi

09-09-2026 - GÜNCEL