MHP'den Çankırı Karabüklüler Derneğine Ziyaret

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gündüz Torlak ve beraberindeki heyet, “Hayırlı Günler Komşum ve Derdin Derdimizdir” sohbet programları kapsamında Çankırı Karabüklüler Derneği’ni ziyaret etti.

GÜNCEL - 21-01-2026 10:46

MHP'den Çankırı Karabüklüler Derneğine Ziyaret
Advert

Ziyaret Geniş Katılımla Gerçekleşti

Gerçekleştirilen ziyarete MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gündüz Torlak’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İlker Can, İl Başkan Yardımcısı Şükrü Okur, İl KAÇEP Başkan Yardımcısı Bilge Keskin ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Birlik Ve Dayanışma Vurgusu Yapıldı

Ziyarette karşılıklı sohbet edilirken, toplumsal dayanışma, komşuluk ilişkileri ve sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamındaki önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

Dernek Yönetimine Teşekkür

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gündüz Torlak, misafirperverliklerinden dolayı Çankırı Karabüklüler Derneği Başkanı Öner Uysal ve dernek yönetimine teşekkür ederek, bu tür buluşmaların toplumsal bağları güçlendirdiğini ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ZONTAB'da Turizm İçin Yol Haritası Belirlendi

ZONTAB'da Turizm İçin Yol Haritası Belirlendi

30-04-2026 - GÜNCEL

İl Genel Meclisi Tartışması Büyüyor: Akın’dan CHP’ye Sert Eleştiri

İl Genel Meclisi Tartışması Büyüyor: Akın’dan CHP’ye Sert Eleştiri

30-04-2026 - GÜNCEL