GELİK’E KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, gelecek dönem en önemli projelerinden birinin kentsel dönüşüm olduğunu açıkladı.

YEREL - 29-07-2023 18:35

GELİK’E KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgim yapımı devam eden ve yapılacak projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, gelecek dönem en önemli projelerinden birinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyerek, “Ondan sonra üst yapıyla alakalı kentsel dönüşüm toplu konut site alanı. Yüzme havuzu arkasındaki alan. Zemini sağlam en çok güneş alan bölge sağlıklı bölge. Onu başarırız onu önümüzde ki dönem düşünüyoruz”diye konuştu.

Başkan Sezgin ayrıca çalışmaların tamamlanmasının ardından Kilimli Belediyesi ile ortak bir çalışma yaparak, Kilimli-Gelik arasını düzenlememe çalışması yapacaklarını ifade etti.

 

‘Kapalı spor salonu en geç Ekim ayında teslim edilecek’

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, “İnşallah herşey yolunda gidiyor. Kapalı spor salonu, düğün salonu, çarşının meydanını düzenlemeyi konuşmuştuk. Doğalgaz çalışmalarında elektrik hatlarının yer altına alınması nedeniyle bunlar yavaşladı. Kapalı spor salonu devam ediyor. İhalesi başladı. En geç Ekim ayında teslim edileceği söyledi. Ciddi bir çalışma içerisinde. Doğalgaz çalışmaları sürüyor. Çarşı merkezin büyük bir kısmı tamamlandı. Ayiçi merkezde yarım kaldı. Bu yıl ki ödenek bu kadarmış. Bunu da vekillerimizle il başkanımızla konuştuk. Ayiçi merkez ve yukarı Ayiçi merkeze kadar alması gerek. Üzerinde ki yapmamız gereken çalışmaları tamamlayalım. Yapsak buraları tekrar kıracağız. Buda doğru değil”dedi

 

‘Kilimli-Gelik hattını düzenleme çalışması yapacağız’

Kilimli-Gelik hattını Kilimli Belediyesi ile düzenleme çalışması yapacaklarını ifade eden Başkan Sezgin, “Kamil başkanımızla birlikte sonra planımız var. Kilimli Gelik hattı arasını düzenleyip doğalgaz hatlarını yeraltına alıp yeni çarşı merkezi meydanı futbol sahasındaki bölgeyi orada sosyal tesis çocuk parkı gibi oyun alanları düzenleyip orayı toparlamış olacağız. İnşallah onları tamamlamış olacağız.”

 

‘En çok güneş alan ve zemini sağlam yer’ 

 

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin kentsel dönüşümle alakalı gelecek sezon önemli adımlar atacaklarını söyleyerek, “Gelik Beldesinin olmazsa olmazlarından. Bütçeyle alakalı gücümüzle alakalı ağır gidiyoruz. Gelecek dönem başarabileceğimizi düşünüyorum. Seçimden sonra bu tip projelerle insanların karşısına çıkacağız. Yeni hedeflerde bu olması gerek. Şimdiye kadar yaptığımız projeler, doğalgaz, elektrik hatlarının yeraltına alınması, başka yerlerden su kaynağı bularak hatta verilmesi. Ondan sonra üst yapıyla alakalı kentsel dönüşüm toplu konut site alanı. Zemini sağlam en çok güneş alan bölge sağlıklı bölge. Onu başarırız onu önümüzde ki dönem düşünüyoruz”diye konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Radyo Kulüp Bayram mesajı

Radyo Kulüp Bayram mesajı

10-04-2024 - YEREL

Çalık İç Giyim ve Çorap Bayram mesajı

Çalık İç Giyim ve Çorap Bayram mesajı

10-04-2024 - YEREL