Fiyat Etiketi Yönetmeliği'nde yapılan düzenlemeler denetleniyor

Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde yapılan değişikliklere ilişkin düzenleme, tarife ve fiyat listelerini düzenleyen 8. maddeyi kapsamaktadır. Bu maddeye göre, hizmetlerin özelliklerine ve tüketiciye sunuluş biçimine bağlı olarak, tarife ve fiyat listeleri, hizmetin sunulduğu işyerinde ve yiyecek-içecek hizmeti sunulan işyerlerinde kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde asılmalıdır. Bu düzenlemenin uygulanması amacıyla yapılan denetimlerimize İl Müdürümüz Erhan ÖZCAN, personelimiz Halit KÖKMEN ve Zeliha DAĞLI da katılmıştır.

Denetimlerimizi Ulus ilçemizde gerçekleştirdik, Bu süreçte Ulus ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Sn. Ferdi ÖZER'in sağladığı destekle restoran, cafe ve pastanelerdeki tarifelerin doğru bir şekilde konumlandırılmasını sağladık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. 2024 yılında da merkez ve ilçelerimizdeki denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Bu nedenle esnaf, sanatkârlar ve tacirlerimizin idari yaptırımlardan kaçınabilmeleri için Yönetmelik hükümlerine mümkün olduğunca uymaları büyük önem taşımaktadır.

#FiyatEtiketiYönetmeliği #Denetim #Tarife #FiyatListesi #Hizmetler #EsnafVeSanatkârlar #Ulusİlçesi #UlusEsnafVeSanatkârlarOdası #İşyeri #YiyecekİçecekHizmeti #Gazete #Düzenleme #Denetimler #Yönetmelik #Tüketici

EKONOMİ - 25-01-2024 00:00

Fiyat Etiketi Yönetmeliği'nde yapılan düzenlemeler denetleniyor
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Zonguldak Halk Pazarında Fiyatlar Düştü!

Zonguldak Halk Pazarında Fiyatlar Düştü!

18-05-2024 - EKONOMİ

Zonguldak'ta Et Fiyatları Altın Fiyatına Yaklaştı!

Zonguldak'ta Et Fiyatları Altın Fiyatına Yaklaştı!

17-05-2024 - EKONOMİ