Diyetisyen Gizem Güneş; ‘O gün sağlık beslenmeyi kenara bırakın’

SAĞLIK - 29-12-2022 13:12

Diyetisyen Gizem Güneş; ‘O gün sağlık beslenmeyi kenara bırakın’

 

Zonguldaklı diyetisyen Gizem Güneş, yıl başı akşamı vatandaşlara sağlık beslenmeyi bir kenara bırakarak günün keyfini çıkararak bir senenin yorgunluğunu atma konusunda tavsiyede bulundu. 

Zonguldaklı diyetisyen Gizem Güneş, yılbaşı günü için tavsiyelerde bulundu.

Zonguldaklı diyetisyen Gizem Güneş, “olabildiğince kilo verme sürecini sağlıklı beslenmeyi bir kenara bırakmanızı tavsiye ediyorum. Tamamen günün keyfini çıkarmak. Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak çok daha iyi hissettirecektir. Kilo verme sürecinde buda çok önemli”dedi.

Güneş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Herkes merhabalar iyi seneler diliyorum. Hepimiz bir yıl başı telaşı içerisindeyiz. Yılbaşında ne yapacağız? Yılbaşı sofrasında olacak?nasıl daha sağlıklı hale getirebiliriz?kilo verme sürecinde yılbaşını nasıl rahat geçirebiliriz diye. Kafanızda bir sürü soru işaretleri vardır diye düşünüyorum. Bunların hepsini bir kenara bırakalım. Sevdiklerimizle birlikte bol bol vakit geçirmeye harcayalım. Bizim için her zaman dengedir. Sonrasında mutlaka telafi etmek gerekebilir ama o akşam sağlıklı tercihler yapmanız daha iyi olur. Ama olabildiğince kilo verme sürecini sağlıklı beslenmeyi bir kenara bırakmanızı tavsiye ediyorum. Tamamen günün keyfini çıkarmak. Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak çok daha iyi hissettirecektir. Kilo verme sürecinde buda çok önemli. Sonrasında daha hafif geçireceğiniz karbonhidrat ürünlerle daha daha fazla su yapabiliyorsanız açık havada orta tempoda yürüyüş. Günü değerlendirebilirsiniz. Sonra da kaldığınız yerden sağlıklı yaşamaya devam edebilirsiniz”dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dolmuşta Bayılan Kadın Hastanelik Oldu!

Dolmuşta Bayılan Kadın Hastanelik Oldu!

06-05-2024 - SAĞLIK

″Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Uzmanlarından Bebeklerin Uyku Pozisyonuna Dikkat Çekildi″

″Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Uzmanlarından Bebeklerin Uyku Pozisyonuna Dikkat Çekildi″

18-04-2024 - SAĞLIK