Eski Görev Yerinden Devrek'e Yeni Atama
Zonguldak spor camiasının yakından tanıdığı, eski Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atandı. Bölgedeki spor yatırımları ve gençlik faaliyetleriyle adından söz ettiren Başdağ, yeni görev yerinde mesaisine hızlı bir başlangıç yaptı.
Necdet Karaveli'den Devrek'te Anlamlı Ziyaret
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, yeni görevine başlayan Akif Başdağ’ı yalnız bırakmadı. Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Karaveli, Başdağ'a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İlçedeki spor projeleri ve gençliğe yönelik çalışmaların ele alındığı görüşme, oldukça samimi ve dostane bir havada gerçekleşti.
Nazik Ev Sahipliği ve Misafirperverlik İçin Teşekkür
Ziyaretin ardından duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, yeni müdüre başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:
"Eski Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz, Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Sayın Akif Başdağ'ı yeni görev yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyorum."




















