Başkan ALAN , Gençleri dinledi...

YEREL - 02-12-2022 23:30

Başkan ALAN , Gençleri dinledi...

Üniversitesi AK Gençlik(üniAk)tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi  Sezai Karakoç Kültür Merkezinde ‘Kantin Buluşmaları’ adı altında etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Üniversite Başkanı Feyyaz Öz, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Uçar ve gençler katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, gençlerle birer birer sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği etkinlik hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Başkan Alan, “Bu akşam enerjileri ile bizlere her daim güç veren ÜniAK ekibi genç kardeşlerimiz ile kantin buluşması programı kapsamında bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulduk. Genç kardeşlerimize keyifli ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız gençler”dedi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Sahnede Engel Yok” Projesiyle çocuklar kendi yıldızlarını keşfetti

“Sahnede Engel Yok” Projesiyle çocuklar kendi yıldızlarını keşfetti

05-12-2025 - YEREL

Kadın personeller sosyal hayata güç katıyor

Kadın personeller sosyal hayata güç katıyor

05-12-2025 - YEREL