Asfalt beklerken, beton döktüler!

Zonguldak Belediyesi tarafından açılan çukur asfalt yerine beton dökülere kapatıldı.

GÜNCEL - 08-07-2026 10:42

Asfalt beklerken, beton döktüler!
Advert

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem göreve geldiği günden beri mahallelere bir kürek asfalt dökemedi. 

Asfaltlanmayan yollar nedeniyle bir çok mahallede yollar adeta mayın tarlasına döndü. 

Son olarak Bahçelievler Mahallesi yıldız sokakta dün Zonguldak Belediyesi ekipleri tarafından yol kazılarak çalışma yapıldı.

Ancak belediye ekipleri kazı çalışmasının ardından bozduğu yolu asfaltlayarak kapatmak yerine beton dökmeyi tercih etti.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Biz artık asfalt istiyoruz. Aylardır mahallelerdeki yolların hali ortada. Biz asfalt istedikçe yollara yapa yapılıyor. Belediyede bir kürek asfalt yok mu. Ya beton döküyorlar ya da kazdıkları yere parke döşeyerek yapama yapıyorlar. Suya zam yapmasını bilen Erdemli belediyecilik biraz yollarla da ilgilensin. Her gün saniyeden çıkamıyoruz. Seçim yaklaşıyor. Başkan Erdem hangi yüzle vatandaştan oy isteyecek”diyerek tepki gösterdiler.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KESTANE BALI COĞRAFİ İŞARET ALDI

KESTANE BALI COĞRAFİ İŞARET ALDI

22-08-2026 - GÜNCEL

Zonguldaklı Madenci Erdi Kahveci’nin Cenaze Programı Belli Oldu

Zonguldaklı Madenci Erdi Kahveci’nin Cenaze Programı Belli Oldu

22-08-2026 - GÜNCEL