Muammer Balcı Çakraz’da Toprağa Verildi

Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, düzenlenen törenin ardından memleketi Bartın’ın Çakraz Kuyupınar Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL - 25-09-2026 15:26

Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen törenin ardından Balcı’nın cenazesi, Bartın’ın Çakraz Kuyupınar Köyü’ne getirildi.

Muammer Balcı için Merkez Camii’nde Cuma namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Balcı’nın naaşı, ailesi ve yakınlarının katıldığı törenle köy mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze törenine Balcı’nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Zonguldak ve Bartın’dan çok sayıda vatandaş, kamu kurumlarının yöneticileri ve protokol üyeleri katıldı.

Muammer Balcı’nın vefatı, görev yaptığı Zonguldak’ta ve memleketi Bartın’da büyük üzüntüye neden oldu.

Günün Diğer Haberleri