Hakan Ergin ve Burak Keskintığ Dualarla Uğurlandı

Kızılay Kan Merkezi Zonguldak Şube Koordinatörü Hakan Ergin ile amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Burak Keskintığ, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından dualarla son yolculuklarına uğurlandı.

GÜNCEL - 10-08-2026 14:39

Cenaze törenlerine katılan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, merhum Hakan Ergin ve Burak Keskintığ için taziyelerini iletti.

Mustafa Çağlayan, “Rabbim Hakan kardeşimize ve Burak yavrumuza rahmetiyle muamele eylesin; mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin. Geride kalan acılı ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Merhumların aileleri, yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşarken, cenaze törenlerinde dualar edildi.

Çağlayan, ailelere sabır ve başsağlığı dileyerek, “Rabbim ailelerine dayanma gücü versin.” temennisinde bulundu.

Günün Diğer Haberleri