Heyelanın boyutu ve etkileri
Zonguldak merkeze bağlı Mithatpaşa Mahallesi Karanfil Sokak’ta, yoğun yağış sonrası toprak kayması meydana geldi. Olayda elektrik direkleri devrilirken, ana hat su borusunda da ciddi hasar oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşlar, yaşanan durum nedeniyle zaman zaman elektrik ve su kesintisiyle karşılaştı.
Ekipler seferber oldu
Olayın ardından ihbar üzerine EnerjiSA ve Zonguldak Belediyesi ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ekipler, öncelikle hasar gören alanı güvenlik çemberine alarak onarım çalışmalarına başladı.
Arızaların giderilmesi için yoğun çalışma
Dün meydana gelen arızanın giderilmesi için kumbağlı çalışma başlatıldı. Elektrik direklerinin dikilmesi ve patlayan su borusunun tamiri için ekipler yoğun mesai yürütüyor. Yetkililer, kısa süre içinde bölgeye elektrik ve suyun tekrar verileceğini bildirdi.