Gençlik Merkezi’nden Anlamlı Anma: Deprem Şehitleri Unutulmadı

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına anlamlı bir program düzenlendi.

GÜNCEL - 06-02-2026 22:28

Program kapsamında Tepebaşı Hafızlık Okulu öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı. Dualarla depremde yaşamını yitiren vatandaşlar rahmetle anılırken, aziz hatıraları yad edildi.

 

Etkinlik sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu. Programda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı ifade edildi.

 

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet dilenerek, milletin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde bulunuldu.

 

Günün Diğer Haberleri