AK Parti Kadın Kolları Gazze'deki Anneler İçin Sesini Yükseltiyor: Anne Yüreği Gazze’de Yalnız Değil

GÜNCEL - 09-05-2024 21:49

Zonguldak, Türkiye (9 Mayıs 2024): AK Parti Kadın Kolları, 10 Mayıs Cuma Günü "Anneler Günü" dolayısıyla Gazze'de yaşanan trajedide Anneler Gününü kutlayamayan, yaşam hakları ellerinden alınan anneler için 81 ilde 10 Mayıs saat 11.00'da eş zamanlı basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Basın açıklamasında, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırılarda hayatlarını kaybeden annelerin acısına değinilecek ve tüm annelerin bu özel günde saygıyla anılacağı vurgulanacak. Ayrıca, AK Parti Kadın Kolları'nın Gazze'deki annelerin sesi olmaya devam edeceği ve bu vahşetin sorumlularının cezalandırılması için mücadele edeceği belirtilecek.

Eş zamanlı basın açıklamaları, AK Parti Kadın Kolları il teşkilatlarının bulunduğu 81 ilde yapılacak. Basın açıklamalarına tüm basın mensupları ve vatandaşlar davetlidir.

Basın açıklamasının ardından, AK Parti Kadın Kolları il teşkilatları sosyal medya hesaplarında da "#AnnelerinAğlamasınaSon" ve "#GazzeAnneleriUnutulmadı" hashtagleri ile farkındalık yaratmaya devam edecek.

 

Günün Diğer Haberleri